1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA linyit sondaj hizmeti alacak

MTA linyit sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, Tekirdağ-Edirne’de Linyit Kömürü Arama Amaçlı Sondaj hizmet alımı yapacak.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün bugünkü...

MTA linyit sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, Tekirdağ-Edirne’de Linyit Kömürü Arama Amaçlı Sondaj hizmet alımı yapacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 13.000 m Tekirdağ-Edirne’de Karotlu Linyit Sondajı, 7.000 m Tekirdağ-Edirne’de Kırıntılı Linyit Sondajı, (Metrajlar birden fazla lokasyonda gerçekleştirile-cektir) olmak üzere toplam 20.000 m. sondaj hizmeti alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İşin süresi Sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren, 10 (on) takvim günü içinde, en az 4 (dört) adet Wire-Line sistemli çalışan sondaj makinası ile işyeri teslimi yapılarak işe başlanacaktır (işe başlama tarihinde dört adet makinenin de aynı anda işe başlamış ve faal olması zorunludur). işin süresi işe başlama (İşe başlama tarihi bölge kapsamında ilk sondajın fiili olarak dönme tarihi) tarihinden itibaren 210 (ikiyüzon) takvim günü olacak.

İhale, 01/09/2015 tarihinde saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü İhsan KETİN Toplantı Salonu'nda yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00.- Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler