1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA maden sondaj hizmeti alacak

MTA maden sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, beş ayrı bölgede karotlu maden sondaj hizmeti alımı için ihale düzenleyecek.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ihale ilanını...

MTA maden sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, beş ayrı bölgede karotlu maden sondaj hizmeti alımı için ihale düzenleyecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı. 

Buna göre, MTA I. Bölge kapsamında 12.000 metrelik Kastamonu - Taşköprü - Zeybek, Kastamonu - Taşköprü - Sayyayla, Kastamonu - Taşköprü - Cünur - Sökü’de; III. Bölge kapsamında 4.000 metre Kayseri - Yeşilhisar - Kovalı’da; IV. Bölge kapsamında 4.200 metre  Balıkesir - Havran, İvrindi - Kara T., Kuşdere, Pirem T.; V. Bölge kapsamında 5.000 metre Elazığ - Baskil - Geli Mahallesi, Malatya - Pütürge - Sevik Yaylası’nda; VI. Bölge kapsamında 4.600 metre Ordu - Fatsa - Elbeyli’de Karotlu Maden Sondajı yaptırılacak.

İŞİN SÜRESİ

II, III, IV, V ve VI. BÖLGELER; Sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren, II. Bölgede 4 (dört) makine), III, IV, V ve IV. Bölgelerde 3 (üç)’er makine ile 20 (yirmi) takvim günü içinde işe başlanacak olup (bu süre içinde II. Bölgede 4 (dört) makine, III, IV, V ve IV. Bölgelerde 3 (üç)’er makinanın da işe başlamış ve faal olması zorunludur), işin süresi işe başlama (İşe başlama tarihi her bölge kapsamında ilk sondajın fiili olarak dönme tarihidir) tarihinden itibaren; II. Bölge 120 (yüzyirmi), III. Bölge 70 (yetmiş), IV Bölge 90 (doksan), V. Bölge 80 (seksen), VI. Bölge 70 (yetmiş) takvim günü.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 31/03/2016 tarihinde saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. 

İhale dokümanı ise idarenin adresinde görülebilecek ve 250,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 213 nolu oda) satın alınabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler