1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA, Oruç Reis’i sigortalatacak

MTA, Oruç Reis’i sigortalatacak

Enerji Günlüğü – MTA, Oruç Reis Araştırma Gemisi için sigorta hizmeti alacak.Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) Oruç Reis Araştırma Gemisi...

MTA, Oruç Reis’i sigortalatacak

Enerji Günlüğü – MTA, Oruç Reis Araştırma Gemisi için sigorta hizmeti alacak.

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) Oruç Reis Araştırma Gemisi için sigorta alım işini ihale edeceğini duyurdu. Buna MTA Oruç Reis için Araştırma Gemisi Tekne Makine ve Araştırma Ekipmanı Sigortası ile Koruma ve Tazmin (P&I) Sigortası yaptıracak.

 İhale, 08.06.2018 tarihinde saat 14:30’da MTA Genel Müdürlüğü toplantı salonlarında yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. İhale dokümanı, MTA, Makine İkmal Dairesi Alım Satım Şube Müdürlüğü 213 numaralı odadan ücretsiz görülebilecek ve yine aynı adresten 50 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye katılacak isteklilerin ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremeyecek.

Enerji Günlüğü

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler