1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA sondaj borusu alacak

MTA sondaj borusu alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, iki kısımda toplam 8 bin adet sondaj borusu satın alacak.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,...

MTA sondaj borusu alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, iki kısımda toplam 8 bin adet sondaj borusu satın alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, I. KISIM: 6.000 Adet Sondaj Borusu (Dış Çap 114,30 mm - İç Çap 101,60 mm)ve II. KISIM: 2.000 Adet Sondaj Borusu (Dış Çap 88,90 mm - İç Çap 76,20 mm) alımını açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

Yerli istekliler borularaı Ankara MTA Genel Müdürlüğü Etimesgut Sondaj Ambarları'na, yabancıistekliler de CFR herhangi bir Türkiye Deniz Limanı'na teslim edecekler.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale,29/12/2015 tarihinde saat 10.30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. İstekliler bu tarih ve saate kadar teklifleriniMTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebilecekleri gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecekler.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 150 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (213 nolu oda) Çankaya/ANKARA) satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler