1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA, sondaj borusu alacak

MTA, sondaj borusu alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü(MTA), muhtelif tij (drill pipe) alımı için ihale açtı.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü(MTA),...

MTA, sondaj borusu alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü(MTA), muhtelif tij (drill pipe) alımı için ihale açtı.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü(MTA), bugünkü Resmi Gazetede yayımlandığı ilanla üç ayrı kalemde havalı sondaj tiji, sondaj borusu ve ağır sondaj borusu alımı için ihale açtığını duyurdu.

Buna göre, MTA I. Kalem: 500 Adet 3 1/2” Havalı Sondaj Tiji, II. Kalem: 350 Adet 3 1/2” Sondaj Borusu (Drill Pipe),III. Kalem: 200 Adet 5” Ağır Sondaj Borusu alacak. Malzemeler yerli İstekliler için Ankara MTA Genel Müdürlüğü Sondaj Dairesi Başkanlığı Ambarı’na, yabancı istekliler içinCFR herhangi bir Türkiye Deniz Limanı’na 120 takvim gününde teslim edilecek.

İHALE TARİHİ

ihale 8 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü İhsan KETİN Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.İstekliler tekliflerini, mal kalemi için teklif birim fiyatlar üzerinden verecekler.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 150,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makina İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 203 Nolu Oda) satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler