1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA sondaj borusu ve düz takım alacak

MTA sondaj borusu ve düz takım alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 3 kısımda sondaj boruları ve düz takım satın alacak. Söz konusu iş, açık ihale usulü ile...

MTA sondaj borusu ve düz takım alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 3 kısımda sondaj boruları ve düz takım satın alacak. Söz konusu iş, açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), 1. Kısım: 500 Adet 3 1/2” Sondaj Boruları (Drill Pipe), 2.Kısım: 2.200 Adet 4 1/2” Sondaj Boruları (Drill Pipe) ve 3. Kısım: 1.000 Adet 2 7/8” Düz Takım (Tij) alımını açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu.  

Yerli istekliler malzemeleri Ankara MTA Genel Müdürlüğü Etimesgut Sondaj Ambarları’na, yabancı istekliler ise CFR herhangi bir Türkiye Deniz Limanı’na, her kısım için ayrı ayrı olmak üzere 150 takvim gününde teslim edecekler.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 24 Ocak 2017 tarihi saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Tekliflerin ihale saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü’ne ulaştırılması gerekiyor.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresteki 213 numaralı odadan satın alınabilecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olması gerekiyor. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler