1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA sondaj hizmeti alacak

MTA sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, Kahramanmaraş Afşin-Elbistan Kömür Havzasında birden fazla lokasyonda karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alımı için ihale açtı.Maden...

MTA sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, Kahramanmaraş Afşin-Elbistan Kömür Havzasında birden fazla lokasyonda karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alımı için ihale açtı.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, sondaj hizmeti alımı için açtığı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, toplam 6.000 Metre sondaj için yüklenici sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatı tebliğinden itibaren 10 (on) takvim günü içerisinde hidrolik sistemle çalışan 3 (üç) adet wire-line sondaj makinesi ile işyeri teslimi yapılarak işe başlayacak.  İlk sondajın fiili olarak dönmesi ile yüklenici işe başlamış kabul edilecek ve işin süresi 150 (yüzelli) takvim günü olacak.

İhale 27 Haziran tarihinde saat 14:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecekve 50,00.- Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler