1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA Tekirdağ’da sondaj hizmeti alacak

MTA Tekirdağ’da sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama, Tekirdağ merkez ve Malkara sahalarında 360 günlüğüne hidrojeoloji amaçlı sondaj hizmeti alacak.Maden Tetkik ve...

MTA Tekirdağ’da sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama, Tekirdağ merkez ve Malkara sahalarında 360 günlüğüne hidrojeoloji amaçlı sondaj hizmeti alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 8.685 m Tekirdağ İli Merkez ve Malkara Sahaları Hidrojeolojik Amaçlı Pompaj Kuyuları ve Pompa Testleri 29.105 m Tekirdağ İli Merkez ve Malkara Sahaları Hidrojeolojik Amaçlı Gözlem Kuyuları (Metrajlar birden fazla lokasyonda gerçekleştirilecektir) olmak üzere toplam 37.790 metre hidrojeoloji sondaj hizmeti alımı için ihale yapacağını açıkladı.

Sondaj hizmetine sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 takvim günü içinde başlanacak ve 360 gün sürecek.

İHALE TARİH VE YERİ

İhale, 19/02/2018 tarihinde saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 203 Nolu Oda) satın alınabilecek.

 
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler