1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. MTA’dan 7 ilde 9 jeotermal ruhsat ihalesi

MTA’dan 7 ilde 9 jeotermal ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kırklareli, Ankara, Nevşehir, İzmir, Adana, Amasya ve Eskişehir’deki 9 adet ruhsatlı jeotermal...

MTA’dan 7 ilde 9 jeotermal ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kırklareli, Ankara, Nevşehir, İzmir, Adana, Amasya ve Eskişehir’deki 9 adet ruhsatlı jeotermal alanı ihale edecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’deki açıklamasına göre, yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 9 adet Ruhsatlı Jeotermal Alan için ihale açıldı. Buna göre, Kırklareli'nin Merkez ve Vize, Ankara'nın Kızılcahamam, Nevşehir'in Kozaklı ve Derinkuyu, İzmir'in Dikili, Eskişehir'in Merkez, Adana'nın Ceyhan ve Amasya'nın Merzifon ilçelerindeki 9 adet ruhsatlı jeotermal alan ihale edilecek.

İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. Komisyonun gerek görmesi halinde ihale açık artırma ile tamamlanabilecek.

Tekliflerin verileceği son tarih Kırklareli için 26 Ocak 2017, diğer iller için ise 7 Şubat 2017 saat 11:00 olarak açıklandı. İhaleye konu sahalar için belirlenen geçici teminat tutarları 35 bin TL ile 175 bin TL arasında değişiyor. İhaleler, MTA'nın Ankara Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı salonunda yapılacak.

İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve 200 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler