1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA’nın gaz yakıtlı ısı santralinde yangın

MTA’nın gaz yakıtlı ısı santralinde yangın

MTA, Ankara Eskişehir Yolu Merkez yerleşkesindeki doğalgaz ile çalışan ısı santralinde bugün saat 09:55’te yangın çıktığını, yangının can kaybı olmadan kontrol altına alındığını duyurdu.

MTA’nın gaz yakıtlı ısı santralinde yangın

Enerji Günlüğü - MTA’nın Ankara Eskişehir Yolu Merkez yerleşkesinde, doğalgaz ile çalışan ısı santralinde sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. MTA bugün saat 09:55’te çıkan yangının can kaybı olmadan kontrol altına alındığını açıkladı.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, MTA içerisinde meydana gelen patlama ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Kurumun Ankara Eskişehir Yolu Merkez yerleşkesinde, 20.10.2021 tarihinde saat 09:55’te, doğalgaz ile çalışan ısı santralinde sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktığı, akabinde ise patlama meydana geldiği kaydedildi.

Olaya anında müdahale edilerek yangının söndürüldüğü kaydedilen açıklamada, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadan yangının kontrol altına alındığı belirtildi. Ayrıca yangın ve patlamaya ilişkin gerekli incelemelerin başlatıldığı da ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler