1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Muş’ta iletim hattı projesi halkın görüşüne açıldı

Muş’ta iletim hattı projesi halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Alpaslan II HES TM - Yukarı Kaleköy HES TM EİH projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim...

Muş’ta iletim hattı projesi halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Alpaslan II HES TM - Yukarı Kaleköy HES TM EİH projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada Alpaslan II HES TM - Yukarı Kaleköy HES TM EİH projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı ve dosyanın halkın görüşüne açıldığı belirtildi.

Buna göre, Muş ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ )Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 380 kV Alpaslan II HES TM - Yukarı Kaleköy HES TM EİH projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 11/06/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Muş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili bilgi ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MUŞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler