1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. “MW 100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması açıklanacak

“MW 100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması açıklanacak

Türkiye’nin en büyük 100 elektrik üreticisi şirketini belirleyen “MW 100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması sonuçları açıklanacak.

“MW 100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması açıklanacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin en büyük 100 elektrik üreticisi şirketini belirleyen “MW 100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması sonuçları açıklanacak.

Enerji Günlüğü ve Kearney tarafından bu yıl ikincisi hazırlanan “MW 100 TR - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırmasının sonuçları 17 Mart Çarşamba günü açıklanıyor. Araştırma, megawatt bazında kurulu güçlerine göre Türkiye’nin en büyük 100 elektrik üreticisi şirketini belirliyor. “MW 100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması kapsamında, hidroelektrik, doğal gaz, rüzgar, kömür ve jeotermalde Türkiye’nin en büyük 10 elektrik üreticisi de açıklanacak.

YOUTUBE’DAN CANLI YAYINLANACAK

“MW 100 TR / Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırmasının tanıtım toplantısı 17 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek. Saat 10:00’da başlayacak toplantı Enerji Günlüğü’nün YouTube adresinden canlı yayınlanacak. Toplantıda Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara ve Kearney Türkiye Yönetici Ortağı Onur Okutur birer konuşma yapacaklar.

Toplantı şu adresten izlenebilecek: https://www.youtube.com/watch?v=tdDthxvhh7o&feature=youtu.be

GEÇEN YIL ZİRVEDE EÜAŞ VARDI

“MW 100 TR / Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi” araştırması Enerji Günlüğü ve Kearney tarafından ilk kez geçen yıl gerçekleştirilmişti. Geçen yılki araştırmanınzirvesinde kamu şirketi Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) yer almıştı. EÜAŞ’ı ENKA ve Enerjisa izlemişti.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler