1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Naren-1 Entegre Termik halkın görüşüne açıldı

Naren-1 Entegre Termik halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Naren Enerji tarafından Çanakkale'de yapılması planlanan Naren-1 Entegre Termik Santrali projesiyle ilgili ÇED Raporu 10 günlüğüne...

Naren-1 Entegre Termik halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Naren Enerji tarafından Çanakkale'de yapılması planlanan Naren-1 Entegre Termik Santrali projesiyle ilgili ÇED Raporu 10 günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Çanakkale ili Biga ilçesi Karabiga mevkiinde Naren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Naren-1 Entegre (Kül Depolama Sahası, Dolgu Alanı, İskele ve Derin Deniz Deşarjı) Termik Santrali projesi ile ilgili olarak Bakanlığa sunulan ÇED Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunarak,halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldı.

Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

1200 MW kapasiteli santral projesinin bedeli 2.719.000.000 TL olarak belirlendi. Yapılması planlanan proje ile yılda 9.600.000.000 kWh elektrik üretilmesi planlanıyor.

ÇANAKKALE KARABİGA’YA BİR TERMİK SANTRAL DAHA GELİYOR

Önceki ve Sonraki Haberler