1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Naren-1 Entegre Termik Santrali ÇED süreci başladı

Naren-1 Entegre Termik Santrali ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü - Naren Enerji tarafından Çanakkale'de yapılması planlanan Naren-1 Entegre Termik Santrali projesiyle ilgili ÇED süreci başladı.Çevresel...

Naren-1 Entegre Termik Santrali ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü - Naren Enerji tarafından Çanakkale'de yapılması planlanan Naren-1 Entegre Termik Santrali projesiyle ilgili ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Çanakkale ili Biga ilçesi Karabiga mevkiinde Naren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Naren-1 Entegre (Kül Depolama Sahası, Dolgu Alanı, İskele ve Derin Deniz Deşarjı) Termik Santrali projesi ile ilgili olarak Bakanlığa sunulan ÇED Başvuru Dosyasının incelenip uygun bulunarak projeye ilişkin ÇED Süreci’nin başladığı duyuruldu.

Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler Çanakkale Valiliği’ne (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilecek.

ÇANAKKALE KARABİGA’YA BİR TERMİK SANTRAL DAHA GELİYOR

NAREN ENTEGRE TERMİK SANTRALİ İÇİN ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Önceki ve Sonraki Haberler