1. HABERLER

  2. PETROL

  3. NATO Pol Tesislerine depolama lisansı

NATO Pol Tesislerine depolama lisansı

Enerji Günlüğü - Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı’na depolama lisansı verildi. Enerji Piyasası...

NATO Pol Tesislerine depolama lisansı

Enerji Günlüğü - Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı’na depolama lisansı verildi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Petrol Piyasası mevzuatı kapsamında dört yeni lisans verdi. Bunlardan biri Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı’na verildi. 

Asaş Petrol Ürünleri Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lubrix Kimya Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi ve Petrosoft Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne ise 10’ar yıl süreyle madeni yağ lisansı verilmesi kararlaştırıldı. 

LİSANS İPTALLERİ 

Bu arada, petrol piyasası lisans yönetmeliği kapsamındaki 5 lisans ise iptal edildi. Bunlar Akneft Madeni Yağ İmalat Nakliye İnşaat İthalat İhracat Dağıtım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin madeni yağ lisansı, Mypet Akaryakıt ve Gaz Dağıtım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin dağıtıcı lisansı, Denizatı Petrokimya Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin madeni yağ lisansı, Opet Petrolcülük Anonim Şirketi ile Yılport Konteyner Terminali ve Liman İşletmeleri AŞ’nin birer adet depolama lisansı olarak sıralandı.

Önceki ve Sonraki Haberler