1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Nevşehir Belediyesi GES kurduracak

Nevşehir Belediyesi GES kurduracak

Nevşehir Belediyesi, Sulusaray Kasabasında gelir paylaşımı modeliyle 20 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak.

Nevşehir Belediyesi GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Nevşehir Belediyesi, 20 yıl boyunca gelir paylaşımı modeli ve en az %19 gelir paylaşım oranıyla işlettireceği bir GES tesisi kurdurmak üzere ihale yapacak. 

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Sulusaray Kasabasında 207 ada, 550 numaralı parsel üzerinde, gelir paylaşımı modeli ile 3250kWe gücünde güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve GES tesisinin 20 yıl süreyle, aylık gelirin asgari %19’unun Belediyeye bırakılması şartı ile işletilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

GES kurulacak olan arazi için aylık 200.000 lira kira bedeli belirlendi. Öte yandan ihaleye katılacak olan isteklilerin 120.000 lira geçici teminat yatırması gerekiyor. 

İhale 31 Ocak 2023 günü saat 14.00’te; Nevşehir Belediyesi, Meclis Toplantı Salonunda Belediye Encümeni tarafından yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde Nevşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne yapılacak 2.000 liralık ödeme karşılığında, aynı yerden temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 13.30’a kadar, İhale Komisyonu Başkanlığına teslim edilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler