1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. NEVÜ elektrik uzmanı doktor ve 2 öğretim görevlisi alacak

NEVÜ elektrik uzmanı doktor ve 2 öğretim görevlisi alacak

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir doktor ile elektrik uzmanı 2 öğretim görevlisini işe alacak. 

NEVÜ elektrik uzmanı doktor ve 2 öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir doktor ile elektrik uzmanı 2 öğretim görevlisini işe alacak. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendireceği doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. Adayların rüzgar enerjisi konusunda çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Üniversite, Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Programı’nda ders verdireceği bir kişiyi de öğretim görevlisi olarak istihdam edecek. Bu kadroya başvuracak adayların ALES Sayısal puan türünden en az 70 almış olmaları; Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmaları; aynı alanda tezli yüksek lisans yapmış olmaları ve belgelendirmek kaydıyla yükseköğretim kurumlarında lisans mezuniyeti sonrası en az 10 yıl deneyim sahibi olmaları bekleniyor. 

Bir kişi de Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı’nda ders vermek üzere öğretim görevlisi olarak işe alınacak. Bu kadroya başvuracak olanların da ALES Sayısal puan türünden en az 70 almış olmaları; Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmaları; aynı alanda tezli yüksek lisans yapmış olmaları ve belgelendirmek kaydıyla yükseköğretim kurumlarında lisans mezuniyeti sonrası en az 5 yıl deneyim sahibi olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 12 Ocak 2021 günü mesai saati sonuna kadar, ilgili birimlere şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler