1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Neyzi, STFA`dan ayrıldı

Neyzi, STFA`dan ayrıldı

Enerji Günlüğü - Deneyimli yönetici Mehmet Ali Neyzi, STFA Grubu CEO'luğundan ayrılıyor.2011 yılından bu yana STFA Grubu CEO’luk görevini yürüten...

Neyzi, STFA`dan ayrıldı

Enerji Günlüğü - Deneyimli yönetici Mehmet Ali Neyzi, STFA Grubu CEO'luğundan ayrılıyor.

2011 yılından bu yana STFA Grubu CEO’luk görevini yürüten Mehmet Ali Neyzi, 17 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Profesyonel yöneticilik kariyerine son verme kararı alan Mehmet Ali Neyzi, Osmanlı Tarihi konusunda yüksek lisans yapmak üzere Beyrut Amerikan Üniversitesi’ne devam edecek.

Yeni atama yapılana kadar görevi uhdesinde bulunduracak olan Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keremoğlu "İcra Başkanlığı görevini başarıyla yerine getirmiş olan Sn. Neyzi’ye görevi sırasında grubumuzun gelişmesine yaptığı katkılar için şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyor, gelecekte de katkılarının süreceği inancı ile yeni kariyerinde başarılar diliyorum" dedi.

77 yıllık geçmişiyle, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden birisi olan STFA’da çalışmanın kendisi için mutluluk ve gurur verici bir süreç olduğunu ifade eden Mehmet Ali Neyzi şunları söyledi:

"28 yıldır yürüttüğüm profesyonel yöneticilik hayatıma bir nokta koyarak yeni ve heyecanlı bir döneme adım atıyorum. 2011 yılında başladığım STFA CEO’luk görevim süresince gerçekleştirdiğimiz tüm projeleri, yenilikleri ve ilkleri başarmamızda büyük payı olan, başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

1959 yılında doğan Mehmet Ali Neyzi, Princeton Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Kasım 2011 itibarıyla STFA İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak atanan Mehmet Ali Neyzi, 1980-2008 yılları arasında Koç Grubu’nda Arçelik Genel Müdür Yardımcılığı, Ram Dış Ticaret Genel Müdürlüğü, Tanı-Paro Genel Müdürlüğü ve son olarak Aygaz Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Daha sonra Zorlu Enerji Grubu’nda Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Mehmet Ali Neyzi, 2009-2011 yılları arasında Vestas şirketinde Türkiye ve Orta Doğu’dan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

..

Önceki ve Sonraki Haberler