1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Niğde'de enerji depolama hocası aranıyor

Niğde'de enerji depolama hocası aranıyor

Ömer Halisdemir Üniversitesi, biri elektrik, diğeri enerji depolama uzmanı iki kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Niğde'de enerji depolama hocası aranıyor

Enerji Günlüğü - Ömer Halisdemir Üniversitesi, biri elektrik, diğeri enerji depolama uzmanı iki kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü, Bor Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Elektrik Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adaylardan ALES’ten asgari 70 puan almış olmaları; Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmaları bekleniyor. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne3 bağlı Enerji Anabilim Dalı’na da bir araştırma görevlisi almak istiyor. 

Mühendislik Fakültesi’ndeki kadroya başvurmak isteyenlerin de ALES’ten en az 70 puan almış olmaları; YDS’den 50 puan almış olmaları ve Yenilenebilir Enerji ve Enerji Depolama alanında doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 16 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar, ilgili birimlere yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler