1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Nijerya elektrik altyapısını güçlendirecek

Nijerya elektrik altyapısını güçlendirecek

Enerji Günlüğü - Nijerya, tüm kritik elektrik iletim ve dağıtım altyapısını GE çözümleriyle genişletecek, onaracak ve güncelleyecek.Nijerya enerji...

Nijerya elektrik altyapısını güçlendirecek

Enerji Günlüğü - Nijerya, tüm kritik elektrik iletim ve dağıtım altyapısını GE çözümleriyle genişletecek, onaracak ve güncelleyecek.

Nijerya enerji endüstrisinde olumlu bir değişim sağlamak için Amerika merkezli teknoloji şirketi General Electric (GE) ile işbirliği yapacak. GE, Nijeryalı elektrik şirketi Niger Delta Power Holding Company (NDPHC) ile ülkenin elektrik iletim ve dağıtım hattını güçlendirme konusunda işbirliği yapma konusunda bir niyet mektubu imzaladığını açıkladı.

Anlaşma kapsamında kapasite altı çalışan ya da sorunlu Nijerya'nın ulusal entegre güç projeleri, tüm elektrik değer zincirinde GE’nin geliştireceği çözümlerle güçlendirilerek bazı endüstriyel ve ticari merkezlere elektrik gönderilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda GE, 2.5 gigawatt güç sağlamak için değer zincirinde uçtan uca güç çözümleri sunacak. Şirket ayrıca, güç değer zincirini analiz etmek ve iyileştirmek için diğer kritik destek hizmetleri arasında dağıtım ve iletim altyapısının yenilenmesi için finansman da dahil olmak üzere güç projeleri için mali destek sağlayacak.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler