1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Nükleer endüstrisi Haziran'da İstanbul'da bir araya gelecek

Nükleer endüstrisi Haziran'da İstanbul'da bir araya gelecek

Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük nükleer endüstri platformu Nükleer Santraller Fuarı ve Zirvesi (Nuclear Power Plants Expo and Summit, NPPES 2023) tüm nükleer endüstri paydaşlarını 21-22 Haziran 2023 tarihlerinde 9. kez bir araya getiriyor. 

Nükleer endüstrisi Haziran'da İstanbul'da bir araya gelecek

Enerji Günlüğü - Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük nükleer endüstri platformu Nükleer Santraller Fuarı ve Zirvesi (Nuclear Power Plants Expo and Summit, NPPES 2023) tüm nükleer endüstri paydaşlarını 21-22 Haziran 2023 tarihlerinde 9. kez bir araya getiriyor. 

Nükleer sanayideki iş fırsatlarının konuşulduğu Ortadoğu ve Afrika’nın en büyük nükleer sanayi platformu - "Nükleer Santraller V. Fuarı ve IX. Zirve’si (NPPES 2023)" etkinliği, bu sene Ankara Sanayi Odası ve Nükleer Sanayi Derneği öncülüğünde, 21 - 22 Haziran 2023 tarihleri arasında, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı desteği ile İstanbul'da düzenlenecek. 

Zirveye deneyim kazanma, endüstri işbirliği alanlarını ve program, tatbikat ve devreye alma gerekliliklerini ele almak için uluslararası nükleer endüstri topluluğundan +100 şirket de dahil olmak üzere 1.500'den fazla delege katılacak.

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA), NPPES 2023'te yer alacak ve uluslararası nükleer pazardaki en son trendleri ve fırsatları keşfedecek olan "Yetenek ve endüstriyel kapasitenin yerelleştirilmesi" konulu oturumu yönetecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler