1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Odaş Enerji kar payı dağıttı

Odaş Enerji kar payı dağıttı

Enerji Günlüğü -ODAŞ Enerji'de, hissedarlara dağıtılacak 5 milyon TL temettü için süreç tamamlandı.ODAŞ Enerji, 25 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirdiği...

Odaş Enerji kar payı dağıttı

Enerji Günlüğü -ODAŞ Enerji'de, hissedarlara dağıtılacak 5 milyon TL temettü için süreç tamamlandı.

ODAŞ Enerji, 25 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısı'nda hissedarlara dağıtılacak brüt 5 milyon TL kar payı dağıtımını oy çokluğuyla kabul etti ve hissedarlara ödeme nakden yapıldı.

Yüzde %37,8 oranındaki hissesi halka açık olan ODAŞ Enerji, 31 Aralık 2014 tarihli mali tablolarına göre 27.1 milyon TL konsolide net dönem kârı elde etti. Genel Kurul'da kabul edilen yönetim kurulu kararı uyarınca, dönem kârından yasal yedekler ayrıldıktan sonra kalan tutar üzerinden 5 milyon TL, Sermaye Piyasası Kurumu mevzuatı çerçevesinde hissedarlara nakden ödendi.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SEÇİLDİ

ODAŞ Enerji'nin 25 Mayıs Pazartesi günü yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda şirketin altı üyeden oluşan yönetim kurulu üyeleri de seçildi.

ODAŞ Enerji'nin hissedarlarından Burak Altay, Abdülkadir Bahattin Özal, Mustafa Ali Özal ve Hafize Ayşegül Dinç Özal oybirliği ile yönetim kurulu üyesi olarak seçilirken, Yavuz Baylan ve Prof. Dr. Korkut Özkorkut ise bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak seçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler