1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ODTÜ elektrik doçentleri alacak

ODTÜ elektrik doçentleri alacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü kontrol alanından bir doçent, robotik ve dinamik sistemler alanı ile telekominikasyon...

ODTÜ elektrik doçentleri alacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü kontrol alanından bir doçent, robotik ve dinamik sistemler alanı ile telekominikasyon alanlarında da birer doçent yardımcısı alacak.

ODTÜ, Mühendislik fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü kontrol alanından bir doçent, robotik ve dinamik sistemler alanı ile telekominikasyon alanlarında da birer doçent yardımcısı alacağını ilan etti.

İlana göre, Üniversitede İngilizce eğitim yapıldığından; adayların, eğitim, araştırma yapacak ve yaptıracak düzeyde İngilizce bilmeleri gerekiyor.

Doçent adaylarının, bölümü ve başvuracağı alanı belirten bir dilekçe ekinde aşağıda içeriği belirtilen dosya ile Rektörlüğe başvurmaları gerekiyor.

- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların işlemleri Fakülte ve Enstitülerce yürütüleceğinden, aşağıda içeriği belirtilen dosya ile ilgili birimlere başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler