1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ODTÜ Fizik, Elektrik ve Elektronik akademisyenleri alacak

ODTÜ Fizik, Elektrik ve Elektronik akademisyenleri alacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Fizik Bölümü için Öğretim üyeleri alacak. Orta Doğu Teknik Üniversitesi...

ODTÜ Fizik, Elektrik ve Elektronik akademisyenleri alacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Fizik Bölümü için Öğretim üyeleri alacak. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü söz konusu akademisyen alımı ilanlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre ODTÜ, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü için, Elektronik alanında bir profesör, Güç Sistemleri ve Elektrik Makinaları alanı ve Güç Elektroniği alanında ise birer Yardımcı Doçent; Fizik Bölümü için Katıhal Fiziği (Kuantum Bilgi Kuramı) alanı için bir profesör ve Atom ve Molekül Fiziği (Lazer ve Tarahertz Uygulamaları) alanı için bir Doçent istihdam edecek.

Adayların, eğitim, araştırma yapacak ve yaptıracak düzeyde İngilizce bilmeleri ve KPDS/ÜDS/YDS’den en az 85 puan veya ÖSYM tarafından belirlenen sınavlardan karşılığı olan puana sahip olmaları ve bunu belgelendirmeleri gerekiyor.

Profesör ve Doçent adaylarının, bölümü ve başvuracağı alanı belirten bir dilekçe ekinde aşağıda içeriği belirtilen dosya ile Rektörlüğe başvurmaları gerekiyor. Profesör adayları 6 takım, Doçent ve Yardımcı Doçent adayları 4 takım dosya teslim edecekler.

İlan tarihinden itibaren 15 gün olan başvuru süresinde posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler