1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ODTÜ petrol ve maden uzmanı 3 araştırma görevlisi arıyor

ODTÜ petrol ve maden uzmanı 3 araştırma görevlisi arıyor

ODTÜ, petrol ve doğalgaz uzmanı 2 kişi ile maden uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak.

ODTÜ petrol ve maden uzmanı 3 araştırma görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü - ODTÜ, petrol ve doğalgaz uzmanı 2 kişi ile maden uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Anabilim Dalında görev vermek üzere, 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların YDS’de en az 75 puan; ALES’te ise sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları; Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 13 Kasım 2023 günü mesai süresi sonuna kadar Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü Başkanlığı, Z-07 nolu odaya şahsen ya da postayla yapılacak. 

ODTÜ; Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Maden Mühendisliği Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi arıyor. 

Maden Mühendisliği Anabilim Dalında çalışmak üzere başvuracak olanların da YDS’de en az 75 puan; ALES’te de sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Maden Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve Maden Mühendisliği veya Maden İşletme Anabilim Dalında tezli yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmaları gerekiyor. 

Bu kadroda çalışmak isteyenler de başvurularını en geç 13 Kasım 2023 günü mesai süresi sonuna kadar şahsen ya da posta yoluyla yapacaklar. Başvuru yeri ise Maden Mühendisliği Bölümü Başkanlığı olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler