1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Oğuz Bayram, TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı

Oğuz Bayram, TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Oğuz Bayram atandı.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının bazı atama...

Oğuz Bayram, TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Oğuz Bayram atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının bazı atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, TEİAŞ Genel Müdür Yardımcılığına 09.02.2012 tarihi itibariyle TEİAŞ Mali İşler Dairesi Başkanı olan Oğuz Bayram atandı.

Ayrıca, Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Karamustafaoğlu’nun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması ile bu suretle boşalacak olan Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcılığına ve boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Sedat Önal atandı. Bakanlık Müşavirliğine Tunç Sabuncu getirildi.

Oğuz Bayram, 1969 yılında Şabanözü/ÇANKIRI'da doğdu. 1991 yılında Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümünden,1998 yılında Anadolu Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü Ticaret Hukuku Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1989 yılından itibaren sırasıyla Başbakanlık DİE Başkanlığında Anketör, VHKİ, Md.Yrd.(G), Bölge Müdür Yardımcısı, Başbakanlık TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğünde Araştırmacı, Şube Müdürü, TEİAŞ Genel Müdürlüğünde Müdür,Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

25.03.2010 tarihinde Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'ye Mali İşler ve Finans Yönetimi Dairesi Başkanı olarak atanmış, ardından 09.02.2012 tarihi itibariyle de Mali İşler Dairesi Başkanı olarak görevine devam etmekteydi.

Önceki ve Sonraki Haberler