1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ÖİB uzman yardımcıları alacak

ÖİB uzman yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, sözlü sınavla 15 uzman yardımcısı alacak.Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığına,...

ÖİB uzman yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, sözlü sınavla 15 uzman yardımcısı alacak.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığına, sözlü giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfı 7 nci/9 uncu derecede 15 adet kadroya atanmak ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere Uzman Yardımcısı alınacak.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ve Hukuk olmak üzere yedi grupta toplam 15 uzman yardımcısı alınacak. Adayların KPPSS Puan türü tabanı en az 80 olma ve 2016 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olma şartı aaranacak. 

BAŞVURULAR 26 EKİM'E KADAR YAPILACAK

Başvurular 11 Ekim 2016 tarihinde başlayıp, 26 Ekim 2016 tarihinde saat 18.00'da sona erecek. Başvuruların, başvuru için istenilen belgeler ile birlikte şahsen, elden veya posta yolu ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş 06600/ANKARA adresine yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler