1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. OKÜ enerji uzmanı 3 hocayı işe almak istiyor

OKÜ enerji uzmanı 3 hocayı işe almak istiyor

Korkut Ata Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör, bir doçent ve bir öğretim görevlisini işe alacak.

OKÜ enerji uzmanı 3 hocayı işe almak istiyor

Enerji Günlüğü - Korkut Ata Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör, bir doçent ve bir öğretim görevlisi olmak üzere 3 akademisyeni işe alacak.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları ve yenilenebilir enerji sistemleri konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Osmaniye Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında çalıştıracağı doçent unvanlı bir öğretim üyesi de alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların, doçent unvanını kimya alanında almış olmaları ve yakıt pilleri konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

OKÜ; Osmaniye Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında ders verdirmek için bir de öğretim görevlisi alacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuru yapacak olanların, ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Otomotiv Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olmaları ve Otomotiv Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular, en geç 12 Eylül 2023 günü saat 17.00’ye kadar şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Profesör ve doçent kadrosuna yapılacak başvurular Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına; öğretim görevlisi kadrosuna yapılacak olan başvurular ise Osmaniye MYO, Makine Atölyesi, Karacaoğlan Yerleşkesi, Osmaniye adresine yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler