1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. OKÜ ENERMER’den Enerji Yöneticiliği Eğitimi

OKÜ ENERMER’den Enerji Yöneticiliği Eğitimi

Enerji Günlüğü - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Enerji Eğitim-Etüt, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜ ENERMER, Enerji Yöneticiliği Eğitimi gerçekleştirecekOKÜ...

OKÜ ENERMER’den Enerji Yöneticiliği Eğitimi

Enerji Günlüğü - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Enerji Eğitim-Etüt, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜ ENERMER, Enerji Yöneticiliği Eğitimi gerçekleştirecek

OKÜ ENERMER’in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından almış olduğu yetki çerçevesinde gerçekleştireceği Enerji Yöneticiliği Eğitimi, 02-13 Aralık 2013 tarihleri arasında üniversite bünyesinde gerçekleşecek.

SON KAYIT TARİHİ 25 KASIM

Eğitime katılmak için ön kayıt işlemleri devam ediyor ve son kayıt tarihi 25 Kasım 2013. On tam iş günü içinde 09:00-18:00 saatleri arasında yapılacak olan eğitime devam zorunluluğu bulunuyor. Bitiminde sertifika verilecek olan eğitimin ücreti 2000 TL. Eğitim notları ve diğer dokümanlar, öğle yemekleri ve eğitim sırasındaki yiyecek, içecek vb. ikramlar eğitim ücretine dahil.

KATILIM ŞARTLARI

Enerji yöneticisi eğitimlerine;mühendislik alanında veya teknik eğitim fakültelerinin makine, elektrik veya elektrik-elektronik bölümlerinde en az lisans düzeyinde eğitim almış kişiler kabul edilecek.

Merkezin bir önceki eğitimi olan SANAYİ ETÜT-PROJE EĞİTİMİ 21 Ekim – 08 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler