1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Okumuş: salgınla ilgili yanlış bilgilere itibar etmeyin

Okumuş: salgınla ilgili yanlış bilgilere itibar etmeyin

PÜİS Başkanı Okumuş, Korona virüsü hakkında bilgilendirme içeren bir açıklama yaptı. Okumuş, salgın hakkında güvenilir bilgi kaynaklarına itibar edilmesi gerektiğini söyledi. 

Okumuş: salgınla ilgili yanlış bilgilere itibar etmeyin

Enerji Günlüğü - PÜİS Başkanı Okumuş, Korona virüsü hakkında bilgilendirme içeren bir açıklama yaptı. Okumuş, salgın hakkında güvenilir bilgi kaynaklarına itibar edilmesi gerektiğini söyledi. 

Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, Korona virüsü salgını konusunda üyelerine yönelik bir uyarı açıklaması yayımladı. 

İmran Okumuş, salgınla ilgili kaynağı belirsiz ve yanlış çok sayıda bilgi yayıldığını belirterek güvenilir kaynaklara itibar edilmesi gerektiğini söyledi. Okumuş açıklamasında şunları kaydetti, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından salgın olarak tanımlanan ve bugüne kadar dünya çapında yaklaşık 170 bin insanı etkileyen Covid-19 (Koronavirüs) bugüne kadar 6 bin 500’in üzerinde insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Ülkemizde de geçen hafta görüldüğü Sağlık Bakanımızca açıklanan salgınla ilgili devletimiz önemli tedbirler alırken, toplumun tüm kesimleri de elinden gelen önlemleri uyguluyor. Koronavirüs salgınının önüne geçilmesi için toplumun tüm kesimlerinin üst düzey hassasiyet göstermesi ve doğru bilgilerin yayılması kadar yanlış bilgilere de itibar edilmemesi büyük önem taşıyor”. 

İmran Okumuş’un açıklamasıyla birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan uyarı afişleri ile Korona virüsünün ne olduğu; nasıl korunmak gerektiği ve virüsün yayılmasının nasıl önleneceği hakkında bilgiler içeren broşürler de PÜİS üyelerine dağıtıldı. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler