1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ömer Halisdemir Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Ömer Halisdemir Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Ömer Halisdemir Üniversitesi, Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı için bir araştırma görevlisi ve Elektrik Programı’nda çalıştıracağı bir öğretim görevlisi arıyor.

Ömer Halisdemir Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Enerji Günlüğü - Ömer Halisdemir Üniversitesi, Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı için bir araştırma görevlisi ve Elektrik Programı’nda çalıştıracağı bir öğretim görevlisi arıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği’ne bağlı Enerji Tesisleri Anabilim Dalı’nda çalışacak bir araştırma görevlisi ile Bor Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü, Elektrik Programı’nda görevlendireceği bir öğretim görevlisi alacak. 

Enerji Tesisleri Anabilim Dalı’ndaki kadro için başvuracak adaylardan Elektrik veya Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları; Türkiye'deki devlet üniversitelerinin birinde Enerji Tesisleri veya Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları bekleniyor. 

Bor Meslek Yüksekokulu’ndaki kadro için başvuracak adayların ise Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları; Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Elektrik Makinaları Bilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmaları bekleniyor. 

Enerji Tesisleri Anabilim Dalı’ndaki kadro için yapılacak başvuruların Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’na;  Bor Meslek Yüksekokulu’ndaki kadro için yapılacak başvuruların da Bor Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne 14 Eylül 2020 günü mesai bitimine kadar yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler