1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OMV Abu Dabi ile yeni enerji anlaşması imzaladı

OMV Abu Dabi ile yeni enerji anlaşması imzaladı

Enerji Günlüğü – OMV Abu Dabi karasularındaki bazı petrol ve doğalgaz sahalarının geliştirilmesi için hazırlık çalışmaları yapacak.OMV Başkanı...

OMV Abu Dabi ile yeni enerji anlaşması imzaladı

Enerji Günlüğü – OMV Abu Dabi karasularındaki bazı petrol ve doğalgaz sahalarının geliştirilmesi için hazırlık çalışmaları yapacak.

OMV Başkanı Rainer Seele, Abu Dabi kamu enerji şirketi Adnoc ve Amerikali enerji şirketi Occidental (Oxy) ile Abu Dabi karasularındaki bazı petrol ve doğalgaz sahalarının geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladıklarını bildirdi.

Seele, Rusya, Abu Dabi ve Romanya enerji üretim çalışmalarındaki odaklanmalarını güçlendirmek istediklerini belirterek, Amerikalı ve Abu Dabili ortaklarıyla işbirliğini genişletmekten memnun olduklarını ifade etti. 

20 Mart'ta imzalanan anlaşma kapsamında OMV ve Oxy Abu Dabi'nin Kuzeybatı sahili açıklarında bulunan ve aralarında Ghaşa ve Hail sahalarının da bulunduğu bazı petrol ve doğalgaz sahasının sismik, sondaj ve mühendislik çalışmaları için dört yıllık bir çalışma programı hayata geçirecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler