1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OMV Petrol Ofisi ve Turcas Petrol’den açıklama

OMV Petrol Ofisi ve Turcas Petrol’den açıklama

Enerji Günlüğü - OMV Petrol Ofisi ve Turcas Petrol otogaz (LPG) dağıtım lisanslarının EPDK tarafından iptal edildiğine ilişkin kendilerine ulaşan...

OMV Petrol Ofisi ve Turcas Petrol’den açıklama

Enerji Günlüğü - OMV Petrol Ofisi ve Turcas Petrol otogaz (LPG) dağıtım lisanslarının EPDK tarafından iptal edildiğine ilişkin kendilerine ulaşan herhangi bir bildirim olmadığını açıkladı. 

Turcas Petrol A.Ş. tarafından bugün yapılan açıklamada Şirket'in yüzde 30 oranında iştiraki olan Shell & Turcas Petrol AŞ'nin otogaz (LPG) dağıtım lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından iptal edildiği yönünde Shell & Turcas Petrol AŞ'ne ulaşan herhangi bir bildirim olmadığı belirtildi. 

Açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimizin %30 oranında iştiraki Shell & Turcas Petrol A.Ş.'nin otogaz (LPG) dağıtım lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından iptal edildiği yönünde basın yayın organlarında yer alan muhtelif haberler üzerine belirtmek isteriz ki; bu konuda Shell & Turcas Petrol AŞ'ne ulaşan herhangi bir tebligat yoktur. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile zamanında paylaşılacaktır."

Aynı açıklama OMV Petrol Ofisi tarafından da yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler