1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OMV Petrol Ofisi’nin depolama tarifleri belirlendi

OMV Petrol Ofisi’nin depolama tarifleri belirlendi

Enerji Günlüğü - OMV Petrol Ofisi’nin Trabzon Depolama Tesisi’ne ilişkin depolama tarifeleri yeniden düzenlendi.OMV Petrol Ofisi’nin Yalıcak Beldesi/Trabzon’da...

OMV Petrol Ofisi’nin depolama tarifleri belirlendi

Enerji Günlüğü - OMV Petrol Ofisi’nin Trabzon Depolama Tesisi’ne ilişkin depolama tarifeleri yeniden düzenlendi.

OMV Petrol Ofisi’nin Yalıcak Beldesi/Trabzon’da kurulu olan ve DEP/474-4/10362 sayılı depolama lisansı kapsamında faaliyet gösteren Trabzon Depolama Tesisi’nin depolama tarifeleri değiştirildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kararına göre Tesiste günlük depolama hizmeti için benzin türlerinde metreküp başına 0,52 TL, motorin türlerinde metreküp başına 0,57 TL, fuel oil ve havacılık yakıtı türlerinde metreküp başına 0,54 TL, biyodizel türlerinde de metreküp başına 0,57 TL bedel uygulanacak.

Teslim alma/etme hizmetleri için ise benzin türlerinde metreküp başına 15,50 TL, motorin ve biyodizel türlerinde metreküp başına 17,24 TL, fuel oil ve havacılık yakıtı türlerinde metreküp başına 16,32 TL bedel alınacak.

Diğer yandan fuel oil türleri için kara araçları ile iş günleri mesai saatleri içinde yapılan teslim etmelerde yüzde 13,7 indirim uygulanacak.

EPDK ayrıca “Transit rejime tabi (Millileştirilmemiş) olan tüm yakıtların teslim alınması ve teslim edilmesinde hizmet ücreti alınmamaktadır” maddesinin kaldırılmasına karar verdi.   

Önceki ve Sonraki Haberler