1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OPET, Marmara Ereğlisi Depolama Tesisi’nde tarife yeniledi

OPET, Marmara Ereğlisi Depolama Tesisi’nde tarife yeniledi

Enerji Günlüğü – Opet petrolcülük A.Ş.’nin Tekirdağ’da bulunan Marmara Ereğlisi Depolama Tesisine ilişkin depolama tarifesi,akaryakıt türlerinin...

OPET, Marmara Ereğlisi Depolama Tesisi’nde tarife yeniledi

Enerji Günlüğü – Opet petrolcülük A.Ş.’nin Tekirdağ’da bulunan Marmara Ereğlisi Depolama Tesisine ilişkin depolama tarifesi,akaryakıt türlerinin metreküpü için 0,27 TL olarak yenilendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Opet Petrolcülük A.Ş.’nin Marmara Ereğlisi Depolama Tesisine ilişkin depolama tarifesini tadil etti.

DEP/767-17-17138 sayılı depolama lisansı kapsamında Marmara Ereğlisi Sultanköy Beldesi Tilkiçatağı Mevkii Marmara Ereğlisi / Tekirdağ adresinde faaliyette bulunan, Marmara Ereğlisi Depolama Tesisinin, günlük depolama hizmeti için benzin, motorin ve havacılık yakıtı türlerinin günlük metreküp depolama bedeli 0,27 TL olarak yenilendi.

TESLİM ALMA HİZMET BEDELLERİ

Teslim alma hizmet bedelleri ise benzin ve motorinin metreküpü için 19,00 TL, havacılık yakıtı türlerinin metreküpü için de 8,00 TL olarak belirlendi.

Uzun süreli kapasite kiralanması halinde günlük depolama hizmet bedelleri de yenilenerek, günlük metreküp olarak motorinin depolama hizmet bedeli 0,27 TL, havacılık yakıtı türlerinin depolama hizmet bedeli 0,53 TL, fuel oil ve deniz motorini türlerinin depolama hizmet bedeli ise 0,33TL olarak belirlendi.

Uzun süreli depolama hizmet bedelinde yapılan değişiklikle de, benzin ve motorinin günlük metreküp depolama bedeli 0,28 TL oldu. Teslim etme hizmet bedeli ise, benzin ve motorinin metreküpü için 2,00 TL olarak yenilendi.

Münferiden fiyatlandırılan hizmetler için alınacak “yan hizmet” fiyatı da “Madde-2’de belirtilen teslim etme hizmetlerinden karayolu ile teslim hizmetleri mesai saatleri dışında yapılırsa, ilave olarak “ metreküpü 0,29TL olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler