1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Opet ve Aygaz`a müşteri memnuniyeti ödülü

Opet ve Aygaz`a müşteri memnuniyeti ödülü

Enerji Günlüğü - KalDer, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde (TMME) geçtiğimiz yıl için Opet'e Üstün Başarı, Aygaz'a Sürdürülen Başarı...

Opet ve Aygaz`a müşteri memnuniyeti ödülü

Enerji Günlüğü - KalDer, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde (TMME) geçtiğimiz yıl için Opet'e Üstün Başarı, Aygaz'a Sürdürülen Başarı Ödülü verdi.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından 81 ilde tüketiciler ile bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yapılarak ve özel ekonometrik analiz modeli ile belirlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde (TMME) 2014 yılında başarılı olmuş kurumlar 6 Mayıs 2015’te, İstanbul’da, The Marmara’da gerçekleştirilen ödül töreniyle onurlandırıldı.

Ulusal endeksin başladığı 2005 yılından bu yana sektörlerinde her yıl birincilik ipini göğüsleyen Opet, Akaryakıt İstasyonları sektöründe TMME Üstün Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Aygaz ise, Tüp Gaz sektöründe müşterileri nezdinde en yüksek puanı alarak birinci olan ve 2014 yılından geriye dönük olarak bu liderliğini en az 3 yıl üst üste devamlı kıldığı için TMM Sürdürülen Başarı Ödülü sahibi oldu ve ödülün simgesi olan Altın Heykel’i aldı.

TMME Ödülleri, tüm ölçülen sektörler ve kurumların 2005-2014 yılları arasında yayınlanan TMME Ölçüm Sonuçlarına göre belirlendi. TMME Ölçümünün ana değişeni olan, ‘Müşteri Memnuniyeti Puanları’ ödüller için temel veri olarak kabul edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler