1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Opet Winterfest’te gençlerin yanında

Opet Winterfest’te gençlerin yanında

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin en büyük kış festivali Arçelik Winterfest’in sponsorları arasında yer alanOPET, etkinlik kapsamında üniversite öğrencileri...

Opet Winterfest’te gençlerin yanında

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin en büyük kış festivali Arçelik Winterfest’in sponsorları arasında yer alanOPET, etkinlik kapsamında üniversite öğrencileri ile çeşitli oyun ve aktivitelerle bir araya gelerek yarıyıl tatilini eğlenceli geçirmelerini sağlıyor.

19 Ocak’ta başlayan Türkiye’nin en büyük kış festivali Winterfest’in 09 Şubat Pazar -13 Şubat Çarşamba tarihleri arasında gerçekleşecek son haftasında program yine dopdolu.

Festivalin ilk günü 9 Şubat Pazar, “Model” Welcome Party gerçekleştirecek. 10 Şubat’ta Hande Yener, 11 Şubat’ta Serdar Ortaç ve 12 Şubat’ta Ozan Doğulu’nun performanslarıyla festival ısınacak.

Kaymaktan yoruldum diyenler için ise Opet’in Play Station alanı tüm gün boyunca en heyecanlı turnuvalara ev sahipliği yapacak. Opet’in kayak sonrası düzenlediği Opet Lounge alanındaki ritmi yüksek partiler de, sucuk ekmek ve sıcak içecekikramlarıyla dağ havasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

OPET görselleriyle giydirilmiş festival otobüslerinde yapılan çekilişte 4 talihli İstanbul'dan Bursa'ya helikopter yolculuğu kazanıyor. Bu fırsat sayesinde şanslı festival katılımcıları, Kadıköy Rıhtım’dan helikopterle Bursa’ya, Bursa’dan da özel araçla Uludağ’a 1 saat içinde ulaşmış oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler