1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OPET’in 915’inci istasyonu hizmete girdi

OPET’in 915’inci istasyonu hizmete girdi

Enerji Günlüğü - OPET’in Türkiye genelindeki 915’inci, Ankara’daki 58’inci istasyonu Mehmetçik Vakfı Etimesgut hizmete girdi.  Ankara’da ilk,...

OPET’in 915’inci istasyonu hizmete girdi

Enerji Günlüğü - OPET’in Türkiye genelindeki 915’inci, Ankara’daki 58’inci istasyonu Mehmetçik Vakfı Etimesgut hizmete girdi.  Ankara’da ilk, Türkiye genelinde ise 6’ncı Mehmetçik Vakfı Akaryakıt İstasyonu’nun açılış töreninde konuşan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, OPET’in, açtığı yeni istasyonlar ile bayi ağını yaygınlaştırarak, Türkiye genelindeki üstün hizmet ve kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Öztürk, Ankara’daki bu ilk Mehmetçik Vakfı istasyonunun da diğerleri kadar başarılı olacağına inandığını belirtti.

 

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Salih Güloğlu ise TSK Mehmetçik Vakfına ait şirketlerin her zaman belirli bir kalitenin üzerinde işlere imza attığına dikkat çekti. İstanbul’da bulunan beş akaryakıt istasyonunun da kaliteden ödün vermeden hizmet verdiğini ifade eden Güloğlu, “Bunun doğal sonucu olarak her akaryakıt istasyonumuz, vatandaşlarımızın olağanüstü ilgisi ile karşılaşmaktadır. Umuyorum ve diliyorum ki Ankara’daki bu ilk akaryakıt istasyonumuz da aynı ivmeyi yakalayacaktır” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler