1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Opet'in depolama hizmet bedelleri değişti

Opet'in depolama hizmet bedelleri değişti

Enerji Günlüğü - Opet Marmara Ereğlisi Depolama ve Dolum Tesisleri'nde günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri tarifesi tadil edildi. Opet...

Opet'in depolama hizmet bedelleri değişti

Enerji Günlüğü - Opet Marmara Ereğlisi Depolama ve Dolum Tesisleri'nde günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri tarifesi tadil edildi. 

Opet Petrolcülük AŞ'nin Marmara Ereğlisi Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ndeki günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri yeniden belirlendi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK - Kurul), kararına göre, söz konusu tesiste benzin ve motorin türlerinde metreküp başına 26 kuruş günlük depolama hizmeti bedeli uygulanacak. Münferiden fiyatlandırılan hizmetler için de metreküp başına 27 kuruş yan hizmet bedeli alınacak.

Hizmet başına alınacak yıllık teslim alma/teslim etme hizmeti bedelleri ise 350 bin metreküpe kadar olan çekişlerde teslim etme bedeli metreküp başına 63 kuruş, 750 bin metreküpe kadar olan çekişlerde 54 kuruş, 750 bin metreküpü aşan çekişlerde metreküp başına 2,43 TL olarak belirlendi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler