1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Ordu Argan Yaylası’nda RES kurulacak

Ordu Argan Yaylası’nda RES kurulacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesindeki Argan Yaylasında Argan RES kurdurmak ve 20 yıl işlettirmek için ikinci kez ihale yapacak. 

Ordu Argan Yaylası’nda RES kurulacak

Enerji Günlüğü - Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesindeki Argan Yaylasında Argan RES kurdurmak ve 20 yıl işlettirmek için ikinci kez ihale yapacak. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesine bağlı Argan Yaylası’nda Orman Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen ormanlık sahada; 5MWe gücünde toplam 4 adet türbinden saatte minimum 20MWe gücünde enerji elde etmek amacıyla rüzgar enerjisi santrali yaptırmak ve 24 yıl boyunca işlettirmek üzere, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. Belediye daha önce de bu iş için ihale yapmıştı. 

İhale 31 Mayıs 2022 günü saat 14.00’te, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Encümen Salonu, Şarkiye Mahallesi, Yükçülük Sokak, No: 2, Altınordu, Ordu adresinde yapılacak. 

İhale konusu projenin bedeli 20.000.000 TL olarak belirlendi. İsteklilerin ihaleye katılabilmek için tekliflerinin %3’ü kadar geçici teminat vermeleri gerekecek. 

İhale şartnamesi ve ekleri Oren Ordu Çevre AŞ’ye ait Düz Mahalle, Kültür Caddesi, No: 14/101, Ordu adresi veya Durugöl Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 451, Altınordu, Ordu adresinden KDV hariç 10.000 TL bedel karşılığı temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç 20 Mayıs 2022 günü saat 16.00’ya kadar Oren AŞ Yönetim Kurulu’na ulaştırılmış olması gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler