1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ordu Üniversitesi elektrik uzmanı 2 öğretim görevlisi olarak alacak

Ordu Üniversitesi elektrik uzmanı 2 öğretim görevlisi olarak alacak

Ordu Üniversitesi, elektrik uzmanı 2 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak.

Ordu Üniversitesi elektrik uzmanı 2 öğretim görevlisi olarak alacak

Enerji Günlüğü - Ordu Üniversitesi, Gölköy MYO’da elektrik dersleri vermekle görevlendireceği 2 uzmanı öğretim görevlisi olarak işe alacak.

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, Gölköy Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Programında ders vermekle görevlendireceği 2 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

İki öğretim görevlisi kadrosundan biri için ALES sayısal puan türünden en az 70 puan, YDS’den ise en az 50 puan almış olma; Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olma; alanında tezli yüksek lisans ve doktora yapmış olma ve yüksek lisans sonrası alanında en az 5 yıl deneyime sahip olma şartları aranıyor. 

Diğer öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olanların ise ALES sayısal puan türünden en az 70 puan; YDS’den ise en az 50 puan almış olmaları; Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmaları ve alanlarında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 16 Ekim 2023 günü mesai, sonuna kadar Ordu Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.