1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Ordu'nun çöpleri geri dönüştürülecek

Ordu'nun çöpleri geri dönüştürülecek

Enerji Günlüğü - Ordu Büyükşehir Belediyesi evsel katı atığın (Belediye çöpü) geri dönüşümü işini ihale edecek. Ordu Büyükşehir Belediye...

Ordu'nun çöpleri geri dönüştürülecek

Enerji Günlüğü - Ordu Büyükşehir Belediyesi evsel katı atığın (Belediye çöpü) geri dönüşümü işini ihale edecek. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu İli genelinde toplanan evsel katı atığın (Belediye çöpü), İdareye ait geri dönüşüm ve ön işlem tesislerinde, İdarece geri dönüştürülebilecek ve biyolojik kısımlarının ayrıştırılmasından sonra, 80 mm elek üzeri malzemenin istekli tarafından kurulacak ATY üretim tesisine İdare tarafından nakledilerek işlenmesi, kurutulması ve bertaraf edilmesi, bertarafı mümkün olmayan inert malzemenin İdare tarafından depolama sahasına nakledilerek, idari ve teknik şartnameleri doğrultusunda 20 (yirmi) yıl süreyle imtiyaz hakkı verilmesi işini Kapalı Teklif (Artırma) Usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

İHALE YERİ VE SAATİ

İhale 30/03/2016 Çarşamba günü Saat: 14.00'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Encümen Toplantı Salonu (Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No: 2/2 Altınordu/ORDU) adresinde yapılacak.

İhale konusu işin satış bedeli ton başına KDV hariç 3,50 TL ve  işin geçici teminatı, muhammen bedelin 20 yıllık toplam tutarı olan 3.500.000,00 TL’nin %3’ü (yüzde üç) olup, 105.000,00 TL.

Şartname ve ekleri İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı - Emlak ve İstimlak Şube Müdürlüğünden, 100,00 TL bedelle satın alınabilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler