1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Orge Enerji’nin, Kabataş Metrosu’ndaki hacmi 4 milyon 284 bin € oldu

Orge Enerji’nin, Kabataş Metrosu’ndaki hacmi 4 milyon 284 bin € oldu

Enerji Günlüğü – Orge Enerji, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi’ndeki Depo Sahası Genel Elektrik İşleri sözleşmesini imzaladı. Orge...

Orge Enerji’nin, Kabataş Metrosu’ndaki hacmi 4 milyon 284 bin € oldu

Enerji Günlüğü – Orge Enerji, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi’ndeki Depo Sahası Genel Elektrik İşleri sözleşmesini imzaladı. 

Orge Enerji Elektrik Taahhüt AŞ, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ ile yürütülen görüşmeler sonucunda Depo Sahası Genel Elektrik İşleri ile ilgili sözleşmeyi de imzaladı. 

Orge Enerji toplam 19 istasyondan oluşan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi kapsamında açılan Depo Sahası Genel Elektrik İşleri ile ilgili 863.569,84 Euro+KDV teklif vermiş ve ihaleyi kazanmıştı. Şirket, işveren Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ ile yürütülen görüşmeler sonucunda Depo Sahası Genel Elektrik İşleri ile ilgili sözleşmeyi de imzaladı. 

Böylece Orge Enerji’nin, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi çerçevesindeki sözleşme büyüklüğü; 3.421.003,71 Euro+KDV iken, 4.284.573,55 Euro+KDV seviyesine çıktı. İşin Nisan 2019'da bitirilmesi planlanıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler