1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. OSB verimlilik projesine 5 uzman aranıyor

OSB verimlilik projesine 5 uzman aranıyor

Sanayi Bakanlığı, seçilecek OSB’ler için uygulanacak verimlilik projesinde görevlendirmek üzere, 5 bireysel danışman arıyor. 

OSB verimlilik projesine 5 uzman aranıyor

Enerji Günlüğü - Sanayi Bakanlığı, seçilecek OSB’ler için uygulanacak verimlilik projesinde görevlendirmek üzere, 5 bireysel danışman arıyor. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, bazı Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) verimliliğini, çevresel sürdürülebilirliğini ve rekabet gücünü arttırmaya yönelik Dünya Bankası Kredili Organize Sanayi Bölgesi Projesi kapsamında, 5 kişiden bireysel danışmanlık hizmeti alacak. 

Adaylar, uygun formatlı ve İngilizce ile Türkçe olarak 2 ayrı dildeki özgeçmişlerini en geç 11 Ekim 2021 günü saat 17.30’a kadar, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü, Proje Uygulama Birimi, Yeni Hizmet Binası, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Eskişehir Yolu, 2151. Cadde, No: 154/A, 1. Kat, Oda No: 144, 06510, Çankaya, Ankara adresine elden teslim etmeleri veya eposta yoluyla ulaştırmaları gerekiyor. 

Proje 2021-2026 yılları arasında uygulanacak ve söz konusu bireysel danışmanlık hizmetlerinden dördü tam zamanlı, biri kısmi zamanlı olarak programlanacak. Bakanlığın bireysel danışmanlık hizmeti alacağı kişilerde şu vasıflar aranacak: 

  • Satın Alma Uzmanı (Procurement Specialist)- Tam zamanlı, 1 Kişi
  • Çevre Uzmanı (Environmental Specialist)- Tam zamanlı, 1 Kişi
  • Finans Yönetimi Uzmanı (Financial Management Specialist)- Tam zamanlı, 1 Kişi
  • İletişim ve Paydaş Katılım Uzmanı (Communication and SEP Specialist)- Tam Zamanlı, 1 Kişi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı (OHS Specialist)- Kısmi zamanlı, 1 Kişi. 

Adaylar İngilizce ve Türkçe mülakata alınacak ve kazananlar 2 aylık bir deneme süresine tabi tutulacaklar. Performans değerlendirmesi olumlu olan uzmanlarla yenilenebilir birer yıllık sözleşmeler yapılacak. Kazananların Kasım 2021’de çalışmaya başlaması planlanıyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler