1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. OSB’lerin elektrik faaliyetleri için gerekli belgeler düzenlendi

OSB’lerin elektrik faaliyetleri için gerekli belgeler düzenlendi

Enerji Günlüğü - Organize Sanayi Bölgelerinin Elektrik Piyasası Faaliyetlerinde dağıtım ve üretim yapmak için gereken bilgi ve belgeler yeniden düzenlendi.Enerji...

OSB’lerin elektrik faaliyetleri için gerekli belgeler düzenlendi

Enerji Günlüğü - Organize Sanayi Bölgelerinin Elektrik Piyasası Faaliyetlerinde dağıtım ve üretim yapmak için gereken bilgi ve belgeler yeniden düzenlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Organize Sanayi Bölgelerinin Elektrik Piyasası Faaliyetine İlişkin Lisans Yönetmeliğinin (Yönetmelik) 6 ncı ve 7 nci maddeleri ile Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinin 10 uncu maddesi çerçevesinde yaptığı Organize Sanayi Bölgelerinin Elektrikdağıtım ve üretim lisans başvurularında sunulması gereken bilgi ve belgelerde yapılan değişiklikleri bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, “OSB Dağıtım ve OSB Üretim Lisans Başvurularında Sunulması Gereken Bilgi ve Belgeler Listesi” yürürlükten kaldırıldı.

OSB üretim önlisans ve lisans başvurularında sunulması gereken teminat mektubu tutarları Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği kapsamında uygulanacak.

“OSB Üretim Önlisans ve Lisans İşlemleri ile İlgili Başvurularda Sunulması Gereken Bilgi ve BelgelerListesi” yeniden düzenlendi.

“OSB Dağıtım Lisans İşlemleri ile İlgili Başvurularda Sunulması Gereken Bilgi ve Belgeler Listesi” yeniden oluşturuldu.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler