1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Osmaniye'de beş jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Osmaniye'de beş jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Osmaniye İli Düziçi, Kadirli ve Toprakkale ilçelerindeki beş adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ruhsatlandırılacak. Osmaniye...

Osmaniye'de beş jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Osmaniye İli Düziçi, Kadirli ve Toprakkale ilçelerindeki beş adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ruhsatlandırılacak. 

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye İli Düziçi Kadirli ve Toprakkale ilçelerinde bulunan toplam beş Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahalarına ait alanların ruhsatlandırılması için Açık Teklif Artırma Usulüyle İhale yapacağını duyurdu.

İHALE EDİLECEK SAHALAR

Osmaniye İli Toprakkale İlçesi sınırları içerisinde Jeotermal Kaynak arama Ruhsat sahası

Osmaniye İli Kadirli İlçesi Sarıtanışmanlı Köyü sınırları içerisinde Jeotermal Kaynak ve Minerralli su arama Ruhsat sahası 

Osmaniye İli Kadirli İlçesi Koçlu Köyü sınırları içerisinde Jeotermal Kaynak ve Mineralli su arama Ruhsat sahası

Osmaniye İli Düziçi İlçesi Ellek beldesi sınırları içerisinde Jeotermal Kaynak arama Ruhsat sahası

Osmaniye İli Düziçi İlçesi Bayındırlı Köyü sınırları içerisinde Jeotermal Kaynak arama Ruhsat sahası

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 21.06.2017 tarihinde saat: 15.10’da Osmaniye İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak. İhale dosyası mesai saatlerinde Osmaniye İl Özel İdaresi Yazı işleri Müdürlüğünde görülebilecek ve 1000 lira bedeli karşılığında satın alınabilecek.

İsteklilerin istenen belgeleri ihale günü en son saat 15.10’a kadar dilekçe ile birlikte Encümen Başkanlığına vermeleri gerekiyor. İstekliler tekliflerini sözlü olarak vermek üzere yukarıda belirtilen gün ve saatte komisyon huzurunda hazır bulunacaklar.

 
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler