1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Osmaniye'de üç jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Osmaniye'de üç jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Osmaniye İli Düziçi ilçesindeki üç adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ruhsatlandırılacak. Osmaniye İl...

Osmaniye'de üç jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Osmaniye İli Düziçi ilçesindeki üç adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ruhsatlandırılacak. 

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye İli Düziçi ilçesi Bayındırlı, Bostanlar ve Böcekli köyleri sınırları içerisindeki üç Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahalarına ait alanların ruhsatlandırılması için Açık Teklif Artırma Usulüyle İhale yapacağını duyurdu.

Sahaların muhammel bedelleri sırasıyla 30.000 TL, 30.000 TL ve 36.000 TL; geçici teminatları ise yine sırasıyla 900 TL, 900 TL ve 960 TL olarak belirlendi.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhaleler, 27 Temmuz 2016 saat 15:00'da Osmaniye İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak. İstekliler tekliflerini ihale gün ve saatine kadar komisyona sözlü olarak verecek. Dilekçelerini ise yine aynı tarih ve saate kadar Encümen Başkanlığına verecekler.

İhale dosyası mesai saatlerinde Osmaniye İl Özel İdaresi Yazı işleri Müdürlüğünde görülebilecek ve 300 TL karşılığında alınabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler