1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. OSRAM yeni ürünlerini İstanbul Light’ta sergileyecek

OSRAM yeni ürünlerini İstanbul Light’ta sergileyecek

Enerji Günlüğü - OSRAM, 18-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Light Fuarı’nda yeni ürünlerini ve aydınlatma çözümlerini sergileyecek....

OSRAM yeni ürünlerini İstanbul Light’ta sergileyecek

Enerji Günlüğü - OSRAM, 18-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Light Fuarı’nda yeni ürünlerini ve aydınlatma çözümlerini sergileyecek. Ziyaretçiler, 10. holde yer alacak standda OSRAM’ın farklı segmentlere yönelik yeni led lambalarını ve led armatürlerini görme imkanı bulacak.  

BENZERSİZ AYDINLATMA TASARIMI OSRAM CALYX

OSRAM’ın yeni Calyx ürün grubundaki LED armatürleri, küçük boyutları ve çarpıcı tasarımları sayesinde çok amaçlı kullanılabiliyor. Elektronik güç kaynakları armatürün içine entegre edildiği için ayrı bir şekilde kurulmasına gerek olmayan Calyx asılı armatür; oturma odası ve yemek odası gibi mekanlarda konforlu, sıcak ışık rengiyle sıcak bir aydınlatma sağlıyor.

SİLENTO SARKIT ARMATÜR

OSRAM’ın yenilikçi sarkıt LED armatürü Silento,  ince kasası ve yönlendirilebilir LED panelleriyle işlevsellik ve tasarımı birleştiriyor. Poco ve Lungo olmak üzere iki farklı boy seçeneği ile ofislerde, kafelerde, otellerde ve evlerde kullanım imkanı sağlıyor.

DAHA YÜKSEK VERİM İÇİN OSRAM HİGH BAY LED

OSRAM High Bay LED yüksek tavan armatürleri,  aydınlatmanın büyük öneme sahip olduğu fabrika, depo gibi endüstriyel binalarda kullanılıyor. Yüksek verimli High Bay LED kullanıcılara kurulum kolaylığı sağlıyor. 150 W ve 300W alternatifleri, farklı ışık dağılımlarına (asimetrik, derin, geniş) ve 50 bin saate varan servis ömrüne sahip olan armatürler lojistik merkezleri ve sergi salonlarında da tercih ediliyor.

HPMSL G2 LED YOL ARMATÜRÜ

HPMSL G2 LED sokak armatürü, sade, fonksiyonel tasarım ile LED’in gücünü ve üstün fotometrik özellikleri biraraya getiriyor. Modüler yapısıyla 8 farklı seçeneğe sahip olan HPMSL G2’nin cadde, sokak, park, bahçe ve bisiklet yolu aydınlatması ile yaya geçidi modelleri bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler