1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. OSTİM Teknik elektrik ve elektrikli araç uzmanı 3 hoca alacak

OSTİM Teknik elektrik ve elektrikli araç uzmanı 3 hoca alacak

OSTİM Teknik, bir elektrik doktoru, bir elektrikli araç doktoru ile bir öğretim görevlisi alacak.

OSTİM Teknik elektrik ve elektrikli araç uzmanı 3 hoca alacak

Enerji Günlüğü - OSTİM Teknik Üniversitesi, Elektrik ve Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi programları için 2 doktor ve bir öğretim görevlisini işe alacak.  

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programı ve Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı için, doktor unvanlı birer öğretim üyesi istihdam edecek. 

Elektrik Programındaki kadroya başvuracak olanların Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans derecesi almış olmaları; doktora derecesini de ilgili bölümlerden almış olmaları ve tercihen en az 5 yıl akademik ya da sektörel tecrübe sahibi olmaları gerekiyor. 

Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programındaki kadro için başvuracak olanların ise Otomotiv Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği alanlarının birinden mezun olmaları; doktora derecesinin de ilgili alanlarda almış olmaları ve ilgili alanlarda sektör tecrübesine sahip olmaları gerekiyor. 

Doktor öğretim üyesi kadroları için yapılacak başvurular en geç 20 Temmuz 2023 günü mesai bitimine kadar OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak.

ELEKTRİKLİ TAŞIT DERSLERİ İÇİN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Üniversite yine Meslek Yüksekokulu, Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında ders vermekle görevlendireceği bir kişiyi de öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvurmak isteyenlerin ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Otomotiv Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği alanlarının birinden lisans mezunu olmaları; tercihen sayılan bölümlerin birinden doktora derecesi almış olmaları ve ilgili bölümlerin birinde tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Öğretim görevlisi kadrosu için yapılacak başvurular ise en geç 24 Temmuz 2023 günü mesai bitimine kadar yine OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler