1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. OSTİM Teknik Üniversitesi elektrik hocası arıyor

OSTİM Teknik Üniversitesi elektrik hocası arıyor

OSTİM Teknik Üniversitesi, doktor, doçent veya profesör unvanlı, güneş enerjisi alanında çalışmalar yapmış bir elektrik hocası arıyor.

OSTİM Teknik Üniversitesi elektrik hocası arıyor

Enerji Günlüğü - OSTİM Teknik Üniversitesi, doktor, doçent veya profesör unvanlı, güneş enerjisi alanında çalışmalar yapmış bir elektrik hocası arıyor. 

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu’na bağlı Elektrik Programı’nda görevlendireceği doktor, doçent veya profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak istihdam edecek. Adayların Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinin birinden doktora ve doçentlik derecesine sahip olmaları; ayrıca güneş enerjisi sistemleri alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya profesör kadrolarına yapılacak başvurular OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’na; doktor kadrosu için yapılacak başvurular ise OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne, en geç 08 Mart 2021 günü mesai bitimine kadar şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler